Online EMDR therapie bij Kim Lakke

Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR), een behandelmethode die bekend staat om zijn effectiviteit bij het verwerken van traumatische ervaringen, wordt ook online toegepast Het doel van deze methode is om de heftige emoties die gepaard gaan met traumatische gebeurtenissen te verzachten en andere klachten veroorzaakt door herinneringen te verminderen.

Online EMDR therapie heeft in de afgelopen jaren een enorme opmars gemaakt en blijkt net zo succesvol te zijn als traditionele therapie. Cliënten geven vaak de voorkeur aan online sessies omdat ze comfortabel vanuit hun eigen vertrouwde omgeving kunnen praten. Als EMDR therapeut geef ik je graag deze ondersteuning op afstand. Op deze manier krijg je de benodigde hulp die je nodig hebt.

Online therapie na ingrijpende gebeurtenis

Er zijn verschillende ingrijpende gebeurtenissen waarbij EMDR kan worden ingezet, zoals auto-ongevallen, ernstige ziektes, overvallen, mishandelingen, getuige zijn van geweld, seksueel misbruik of verkrachting, branden, natuurrampen en oorlogssituaties. Daarnaast kan EMDR ook nuttig zijn bij verlieservaringen, zoals het verlies van een baan, geliefde of autonomie.

Mijn brede kennis en expertise stellen me in staat om een holistische kijk op trauma te hebben. Ik ben geïnteresseerd in welke aanpak het beste past bij jouw hulpvraag en ik bespreek graag de specifieke details van de begeleiding tijdens een persoonlijk gesprek.

In een veilige omgeving gaan we samen op zoek naar jouw verwarring en chaos met behulp van aardige kracht en humor. Van daaruit werken we aan verbinding, helderheid en focus.

Na het meemaken van een schokkende gebeurtenis kunnen verschillende klachten ontstaan. Denk hierbij aan nare herinneringen aan de gebeurtenis, het herbeleven ervan, vermijding van situaties die ermee te maken hebben, prikkelbaarheid, schaamte, schuldgevoelens, negatief zelfbeeld, somberheid, concentratieproblemen, onverklaarbare lichamelijke klachten, slaapproblemen en angstgevoelens.

Wat veel mensen niet weten maar toch interessant is om te vermelden is dat EMDR ook kan worden gebruikt om positieve overtuigingen te versterken. Dit bevordert posttraumatische groei en vergemakkelijkt integratie en toepassing van de ervaringen in het dagelijks leven.

Neem contact met mij op via onderstaand contactformulier of bel me op: 06-546 46 161 zodat we samen online aan de slag kunnen.

Wat kost een afspraak bij mij?
Tarief voor de eerste sessie is €125. Voor iedere vervolg sessie reken ik €90.

Afspraken die minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd worden niet in rekening gebracht.